Długo szukałam przepisu na mięciutkie, wilgotne bezglutenowe pancakes – ” pankejki” lub jak wolisz placuszki śniadaniowe 🙂 Są delikatne, szybciutko sie smażą i wybornie smakują.
Pancakesy podaję z miodem i łyżeczką masła + cynamon …. pyyycha ! To moja ulubiona wersja, lecz dzieciaki w domu wolą z dżemem, mąż z owocami i cukrem pudrem 🙂 Co człowiek to inna wersja i każda bardzo smaczna. To tak jak z goframi…
A na dodatek są bez jajek, co czyni je wersją wegańską. Bardzo polecam bez względu na jakiej jesteś diecie.
PRZEPIS ZNAJDUJE SIĘ W NAJNOWSZYM E-BOOKU “ROZGRZEWAJĄCE ŚNIADANIA NA JESIEŃ I ZIMĘ”
Wykonanie możesz podejrzeć na moim profilu na Tik Toku, tutaj link bezpośredni do pancakesów: https://vm.tiktok.com/ZMRqvHxMy/
Smacznego Tobie życzę
Magda
0 komentarzy