Magdalena Przyłudzka

21/09/2021

Długo szukałam przepisu na mięciutkie, wilgotne bezglutenowe pancakes – ” pankejki” lub jak wolisz placuszki śniadaniowe 🙂  Są delikatne, szybciutko sie smażą i wybornie smakują.

Pancakesy podaję z miodem i łyżeczką masła + cynamon …. pyyycha ! To moja ulubiona wersja, lecz dzieciaki w domu wolą z dżemem, mąż z owocami i cukrem pudrem 🙂 Co człowiek to inna wersja i każda bardzo smaczna.  To tak jak z goframi…

A na dodatek są bez jajek, co czyni je wersją wegańską. Bardzo polecam bez względu na jakiej jesteś diecie.

PRZEPIS ZNAJDUJE SIĘ W NAJNOWSZYM E-BOOKU “ROZGRZEWAJĄCE ŚNIADANIA NA JESIEŃ I ZIMĘ”

Śniadania-zdrowe-bezglutenowe-na-jesien-zime

Wykonanie możesz podejrzeć na moim profilu na Tik Toku, tutaj link bezpośredni do pancakesów: https://vm.tiktok.com/ZMRqvHxMy/

 

Smacznego Tobie życzę

Magda

Udostępnij mój wpis 🙂

0 komentarzy

Wyślij komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Podobne wpisy

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do newslettera i nie przegap żadnego przepisu!

Checkbox

Checkbox2

Sprawdź skrzynkę i pobierz tam eBook.