Hummus marchewkowy i hummus naturalny

Magdalena Przyłudzka

15/11/2020

Hummus marchewkowy mogłabym jeść bez końca, to moja ulubiona wersja hummusu 🙂 Tak naprawdę to jak masz hummus w lodówce, wyczarujesz pyszne i szybkie danie w kilka minut.

Może posłużyć Ci do surowych warzyw jako dip.

Możesz go wkręcić do makaronu rozrzedzając trochę mlekiem owsianym lub kokosowym.

Możesz podać z grillowanym warzywami jako białkowy dodatek.

Możesz go podać z tortillami nadziane hummusem i awokado

….i tak by można wiele wariacji wymyślać.

Lubię mieć takie podstawowe bazy do dań, ponieważ pozwala to oszczędzić duuużo czasu.

 

Smacznego

Magda

 

.

 

Udostępnij mój wpis 🙂

0 komentarzy

Wyślij komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Podobne wpisy

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do newslettera i nie przegap żadnego przepisu!

Checkbox

Checkbox2

Sprawdź skrzynkę i pobierz tam eBook.