Zielony sos na bazie awokado, który możesz stosować do wielu dań. Wykonasz go bardzo szybko, możesz użyć jako dip, sos do makaronu cz dressing do sałatek. Naładowany zieloną mocą natki pietruszki, będzie bardzo zdrowym pożywieniem dla Twojego organizmu.
Przepis
Składniki na 2 szklanki:
1 awokado
1 pęczek natki pietruszki
1 zielona świeża papryczka jalapeno lub 1/4 szklanki marynowanej ze słoiczka
Zapisz się do newslettera i nie przegap żadnego przepisu!
Sprawdź skrzynkę i pobierz tam eBook.
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.ZgodaPolityka prywatności
0 komentarzy